RITUALI NEGE

RITUALI NEGE

Tretmani nege sa najkvalitetnijim proizvodima na našem tržištu

U salonu Woman Style pružamo usluge vrhunskih tretmana nege kose i skalpa profesionalnim preparatima prestižnih brendova Kérastase, L’Oréal Professionnel (LP) i Balmain.

Zašto baš Kerastase, LP i Balmain?

Zato što su to proizvodi koji mogu da zadovolje sve potrebe današnjih klijenata! I zato što upravo ovi proizvodi daju rezultate u onome što Woman Style zapravo predstavlja, a to je negovana i zdrava kosa.
  • Kerastase – mikronska tehnologija koja u potpunosti obuzima dlaku, daje lepršav, negovan, ležeran stil, za mekoću i svilenkast izgled kose.
  • L’Oréal Professionnel (LP) – vrhunska tehnologija koja jednim delom prodire, a drugim se obavija oko dlake, pružajući bogatu negu kose iznutra i spolja.
  • Balmain – izuzetna kolekcija posebno dizajnirana za tanju kosu.
Nega kose je prva faza koju radimo pre kolora, kako bismo nahranili vlas i vratili kosi nežnost i lepotu. A pogotovo nakon izloženosti suncu i UV zracima, kada se kosa dodatno isušuje.

Svi naši rituali su pažljivo odabrani i idealno prilagođeni baš vašoj kosi.

U Hair studiju Woman Style, uvek pružamo optimalan tretman spram tipa i stanja vaše kose i već nakon samo jednog rituala nege primetićete ogromnu razliku! Vaša kosa će dobiti baš ono što joj je potrebno, biće nahranjena, vratiće svoj sjaj i bujnost.

Uz dobro šišanje, vrhunski kolor, nijansiranje kose, i božanstvene preparate nege, kod nas ćete dobiti i savete kako i pomoću kojih preparata možete očuvati zdravlje i lepotu kose i u kućnim uslovima, i održavati svoj savršeni stajling.

Za lepotu bez kompromisa, svi proizvodi nege dostupni su vam u našem studiju.
Scroll to Top