Edukacija za frizere

Vesna Veljkov, frizer i edukator

Za sve što vas interesuje u vezi sa obukom ili edukacijom za frizere
slobodno pozovite 062 152 5825

Kurs i obuka za frizera Novi Sad

Za sve vas koji želite da započnete poslovnu karijeru frizera, kao i za vas, frizere sa iskustvom koji želite da unapredite svoja znanja i veštine do nivoa gde zanat postaje umetnost!

Ako želite da postanete jedan od najboljih u ovom poslu, ne tražite dalje, na pravom ste mestu!

Ako ste spremni da doživite iskustvo najbolje edukacije za frizere u Novom Sadu, Vesna Veljkov obuka za frizera će vas osposobiti za visokokvalitetan rad u salonu, kao i za otvaranje sopstvenog biznisa.

„Baš kao što kroz veliku istrajnost i posvećenost u radu pružam maksimalnu uslugu svojim klijentima, tako u Woman Style studiju svoje znanje i stručnost, sticano 20 godina – prenosim i na sve vas koji želite da dostignete najviši nivo profesionalizma.

Tako na putu učenja i usavršavanja svojih veština, ujedno gradite i svoj jedinstveni stil profesionalnog frizera kakav želite da postanete.“

Zašto da odaberete Vesna Veljkov edukacije za frizere u Novom Sadu?

Po završetku kursa za frizera polažete ispit i ukoliko vam je potrebno, dobijate sertifikovanu diplomu, odobrenu od Zavoda za unapređivanje, obrazovanje i vaspitanje i Božidar Adžija.

Diploma je validna za upisivanje u radni dosije i priznata u inostranstvu.

Koliko traje Vesna Veljkov obuka za frizera?

Za postizanje optimalnog nivoa znanja, svaki nivo obuke traje po 3 meseca, uz tempo izvođenja koji, u dogovoru s vama sprovodimo 3 puta nedeljno (svaki drugi dan), po 8 sati (jedno radno vreme).

Naravno, i nakon završenog kursa, moj telefon je uvek otvoren za konsultacije, tu sam za vas i nakon završetka edukacije. Ukoliko vam je potreban savet, tu sam da vam pomognem ako vam se desi neki momentalni problem koji deluje nerešiv.

Kome je namenjena?

Vesna Veljkov edukacije namenjene su svima vama koji želite da se prekfalifikujete, za frizere početnike, kao i vama sa iskustvom, koji želite da unapredite svoja znanja i steknete sertifikovanu diplomu početnog ili naprednog nivoa.

Imate znanje stečeno u školi za frizere, ali vam nedostaje praktično znanje?

Konceptom edukacija „1 na 1“, Vesna Veljkov, edukator i frizer u Novom Sadu sa bogatim, dvodecenijskim radnim iskustvom, sve svoje znanje nesebično prenosi na vas.

1. NIVO - osnovni

Prvi nivo je Idealan za sve vas koji ste završili školu za frizera ili je još pohađate, želite da promenite posao i prekfalifikujete se, ili želite da nadogradite svoje znanje i steknete kvalitet u praktičnom radu. Po završetku kursa, bićete osposobljeni za samostalan rad u frizerskom salonu.

2. NIVO – napredni nivo znanja za profesionalce bez granica i za one koji se tako osećaju

Pruža profesionalno usavršavanje frizerima do naprednog nivoa. Tokom naprednog nivoa obuke naučićete sve što smatrate da vam nedostaje, kako biste izdigli sebe kao profesionalnog frizera na maksimum .

Napredni nivo edukacija idealan je za sve vas, koji se u svojoj frizerskoj praksi susrećete sa raznim izazovima i nedoumicama. Bilo da je reč o kolorisanju, preparaciji ili bilo kojim drugim segmentom rada, kojim niste u potpunosti zadovoljni – otkriću vam tajne veštine vrhunskog bavljenja frizerskim zanatom.

KOLOR – podrazumeva kompletnu metodologiju kolorisanja: upoznavanje sa nijanserom kolora (katalogom) po baznim brojevima; upoznavanje i sa značenjem brojeva iza zareza (refleksija) i namene svih refleksa u postizanju određenog cilja kolorisanja, (koji refleks neutrališe određeni pigment… ). Ovde ćete se upoznati sa svim aspektima onoga što kolorista radi. 

NIJANSIRANJE – poigravanje sa svetlošću, dinamika postavljanja nijansi u zavisnosti od toga gde i kako želimo da naglasimo svetlije i tamnije tonove. Tehnički, nijansiranje podrazumeva korišćenje najjačeg oksidacionog sredstva u frizerskom poslu. To je dekoloracija ili potpuno neutralisanje pigmenta kose. Svaki kolor je lepši, puniji i bogatiji kada poseduje i lagano nijansiranje, kada se desi poigravanje sa svetlošću. Kolor i nijansiranje usko su povezani, a svako nijansiranje upotpunjuje i oplemenjuje kolor i dovodi ga na jedan viši nivo. Kada je kolor, kao jedna celina boje, prošaran sa nijansiranjem – boja je uvek kompletnija, bilo da je kolor naglašeniji ili smireniji. Nijansiranje je više od kolora!

STILOVI ŠIŠANJA – Dobro šišanje je osnova svega, pre svega stajlinga. Učenje svih stilova šišanja prilagođenih određenom kvalitetu kose, obliku glave i crta lica, sa glavnim ciljem da istaknemo lepotu klijenta.

Stilovima šišanja kod klijenta stavljamo u prvi plan ono što je lepo, a skrivamo ono što je manje lepo. Ravno, stepenasto, i šišanje na kratko – to su osnove šišanja.

Naravno tu su i tehnike skidanja teksture, šišanja u sekcijama. Počev od pravilnog držanja makaza, češlja i tela pri šišanju, sve do stava i pristupa klijentu. Kod nas ćete naučiti sve!

A odraz koji vidimo u ogledalu nakon što kosu operemo i osušimo – to smo mi!

PREPARACIJA – lagano preparirana (izlomljena) kosa, koja daje potpuno prirodni look, uz osnovni akcenat na zdravoj i negovanoj kosi.

Za postizanje vrhunskih rezultata preparacije, i očuvanje zdravlja kose – dijagnostika kose je prvi i ključni korak.

Preparacijom dajemo strukturu ležerne lokne, koja u 3 meseca lagano popušta, tako da ne pravi razliku između izraslog i valovitog dela kose. Po želji klijenta, praparacijom možemo pružiti i onaj jači, kovrdžaviji izgled, sa suvim efektom prirodno talasaste kose.

U zavisnosti od tipa kose, biramo i optimalne, premijum proizvode: za jako tanku i oštećenu (senzibilnu), kolorisanu i prirodnu kosu.

„Preparacija je čista hemija – tehnički savršena, uz notu umetnosti.“

FRIZURE ZA POSEBNE PRILIKE I TRENUTKE: STYLING – kreiranje stila uz sagledavanje svih elemenata date prilike (dress code) u skladu sa potrebama i željama klijenta, uz mogućnost upotrebe aksesorajza (nakita) za kosu.

Kroz oba nivoa Vesna Veljkov edukacija provlači se PROFESIONALNO PRILAGOĐEN PRISTUP I RAD SA KLIJENTOM.

Scroll to Top